perjantai 9. marraskuuta 2012

Ruokaohje: Hapankaalimunakas

Hapankaalimunakas

Tässä tarjolla yksinkertainen arkiruoka hapankaalista, sipulista ja munista. Ruoka on hyvin täyttävä annos yhdelle tai salaatin kanssa iltapala kahdelle.

Raaka-aineet
3 munaa
200 g hapankaalia
2 sipulia (1 puna, 1 tavallinen)
3 valkosipulikynttä
3 rlk vettä
oliiviöljyä ja voita
mausteet: valkosipulijauhe, sipulijauhe, paprikajauhe, suola.

Valmistus
Sekoita munat, vesi, tippa oliiviöljyä ja mausteet kulhossa
laita pannulle nokare voita
paista sipuleita hetki kunnes ne pehmenevät
lisää hapankaali ja hauduta hetki sekoittaen
lisaa munakasseos ja hauduta hitaasti kunnes kypsää.

Tarjoilu
Tässä ruuan pintaan lisätty jalapeno- ja suolakurkkusilppua.


Rasilaisen Valkosipulihapankaalilla olisi ruoan maku luultavasti vielä piristynyt.

Tutkin ohjeita sieltä täältä netistä. Ainakin nämä tuli luettua:
Rasilaisen hapankaalin ja pikkuleijonan emännän ohjeet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)